Om Fru Kamp

Fru Kamp er en lille garnbutik med mange gode garnmærker: Hjelholt Uldspinderi, Rowan, Permin, Filcolana, Hjerte Garn, Dale garn, Kauni og Onion. Garnet er alt sammen noget, som jeg selv er vild med og ikke kan undvære. Jeg bestræber mig på at yde den bedste service og hjælper dig gerne med dit håndarbejde, hvis jeg kan. Jeg har butikken i vores gamle malkestald på vores gård lidt udenfor Bække. Jeg er oprindelig butiksuddannet og har elsket håndarbejde, siden jeg som lille pige lærte at hækle af en dame i nabolaget. Denne interesse har fulgt mig siden. Jeg slapper af og bliver glad, når jeg har noget i hænderne.

 

Åbningstider:

Tirsdag: 11:00 – 14:00

Torsdag: 16:00 – 19:00

Søndag: 12:00 – 15:00 

Hvis åbningsdagene er en helligdag, er butikken lukket.

Adresse:

Klostergade 18, 6622 Bække

Tlf.: 61 70 91 14